Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Αίτημα για προσλήψεις Προσωπικού Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Πειραιάς

Επιστολή της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Hellenic Train
Σε συνέχεια της προκήρυξης των επερχόμενων προλήψεων για τον κλάδο του Προσωπικού Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών, εισηγούμαστε τη διαμόρφωση του αριθμού των νεοπροσληφθέντων  προκειμένου να επιτρέπεται η πλήρης κάλυψη των αμαξοστοιχιών που εκτελούν τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Πειραιάς. 


Όπως γνωρίζετε, οι συρμοί που εκτελούν τα ανωτέρω δρομολόγια, στελεχώνονται από Προσωπικό Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών, αποκλειστικά για την ασφαλή διέλευση της αμαξοστοιχίας από την σήραγγα των Αγίων Αναργύρων, όπως προβλέπεται στον κανονισμό κυκλοφορίας.

Το σωματείο μας έχει αναδείξει επανειλημμένα την  αναγκαιότητα πλήρους στελέχωσης όλων των αμαξοστοιχιών που εκτελούν επιβατικές μεταφορές με Προσωπικό Συνοδείας, καθώς εν απουσία αυτού, εγείρονται σοβαρά ζητήματα ασφάλειας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, ειδικότερα σε γραμμές όπως η προαναφερθείσα, όπου εξυπηρετεί τεράστιο όγκο επιβατών. Η φυσική παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι ελλείψεις στην υποδομή  δημιουργούν προβλήματα και καθιστούν τις καθυστερήσεις σύνηθες φαινόμενο, κρίνεται αναγκαία. 

Θεωρούμε αδιανόητη την κυκλοφορία αμαξοστοιχιών χωρίς την ύπαρξη Προσωπικού Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών.      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ


 ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                                                ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου