Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτο θράσος και ψέμματα απο την πολιτική ηγεσία

Κλειστό παρέμενε απο τις 8 το  πρωί σήμερα και μέχρι το μεσημέρι, το Μετρό μετά την Δουκίσσης Πλακεντίας και προς και απο  το αεροδρόμιο ΕΠΕΙΔΗ δεν μπορούσαν να γυρίσουν οι αλλαγές  στην γραμμή που συνδέει το Μετρό με τον Προαστιακό. Αντί όμως να πεί την αλήθεια, η πολιτική ηγεσία, ο
Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών κ. Ξιφαράς , έβγαλε γραπτή δήλωση -Δελτίο Τύπου στην οποία έλεγε ότι ... αυτό αποτελούσε μέρος ...σχεδιασμού! 

"Κλειδώσαμε" τα δρομολόγια του Μετρό με τον Προαστιακό   και έτσι διασφαλίσαμε στο 100% την πρόσβαση των πολιτών στο αεροδρόμιο, .ανέφερε η δήλωση του   κ. Ξιφαρά

Αυτό που ξέχασε να αναφέρει ο κ. Ξιφαράς, είναι ότι το Μετρό ξεκίνησε να λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ το πρωί και σταμάτησε μόλις το σύστημα της τηλεδιοίκησης έπεσε.

Έκπληκτοι επιβάτες του Προαστιακού είδαν μάλιστα συνεργεία με οξυγόνο (!!!) να επιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού, για να μεταβούν στο σημείο που υπήρχε το πρόβλημα.

Είναι τέτοια η διάλυση που ούτε έτοιμα οχήματα δεν είχαν για να έχουν άμεση πρόσβαση τα συνεργεία στα σημεία και ο Κρατικός Μηχανισμός έμπαινε όπου...έβρισκε. 

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΣΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

Αλλά όταν στην πολιτική ουσία είναι η... επικοινωνία, αυτά είναι τα αποτελέσματα.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Για το αδιαχώρητο στις αποβάθρες σήμερα το πρωί, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Το ζήσανε ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου