Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Hellenic Train: Έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

 Η Hellenic Train ενισχύει τα δρομολόγια του Προαστιακού σε Αθήνα και Πάτρα, με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από τις 23 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023,ενόψει των

αποκριάτικων εκδηλώσεων για το πατρινό καρναβάλι και της Καθαράς Δευτέρας.

Επίσης, για την ίδια χρονική περίοδο ενισχύεται με επιπλέον λεωφορεία η γραμμή Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν άμεσα στα λεωφορεία της ΗELLENIC TRAIN, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα οικονομικά και με ασφάλεια ώστε να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού.

Τέλος, το τριήμερο της Κ. Δευτέρας ενεργοποιούνται έκτακτα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Περισσότερα:https://tickets.trainose.gr/dromologia/?lang=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου