Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την ΣΣΕ - Συνάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ΠΟΣ για την ΕΕΣΣΤΥ ζήτησαν τα Σωματεία

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η 2η συνάντηση για την ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το τοπίο έχει αρχίσει να διαμορφώνεται και εκτίμηση είναι ότι σύντομα θα υπάρχει το τελικό κείμενο των διαπραγματεύσεων. Στην σημερινή συνάντηση, οι εκπρόσωποι των 2 Σωματείων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ζήτησαν απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία έχει αναδειχθεί απο το ΤΑΙΠΕΔ ως πλειοδότης στην διαγωνιστική διαδικασία για την ΕΕΣΣΤΥ, να καλέσει την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε συνάντηση με αφορμή τις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η τελευταία πλειοψηφικά, για το θέμα της υπογραφής ΣΣΕ στην υπο ιδιωτικοποίηση εταιρεία, το θέμα του Κανονισμού Εργασίας που αιτείται η ΠΟΣ, και το θέμα των σχεδιασμών για το μέλλον της τεχνικής βάσης. 

Στην συνάντηση για την ΣΣΕ απο την πλευρά των 2 Σωματείων και την διαπραγματευτική ομάδα,κατατέθηκε αντιπρόταση για το μισθολόγιο καθώς εκεί βρίσκεται το κλειδί που θα οδηγήσει στην υπογραφή της νέας ΣΣΕ.
Θα υπάρξει νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου