Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το Προεδρείο της ΠΟΣ

Αναστολή των προγραμματισμένων κινητοποιήσεων αποφάσισε πριν απο λίγο το Προεδρείο της ΠΟΣ μετά και την δικαστική απόφαση που τελικά, όπως
έγινε παραδεκτό αφορά όλες τις εταιρείες.
Στο Προεδρείο έγινε συζήτηση για την χτεσινή απεργία ενώ την Τρίτη θα συγκληθεί το Συμβούλιο Διοικήσεων της Ομοσπονδίας.

Το Σωματείο των μηχανοδηγών θα ζητήσει να του κοινοποιηθεί η δικαστική απόφαση.
ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ την ΠΕΠΕ και την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα όσα συζητήθηκαν εντός του Προεδρείου (θα ενημερώσουμε αργότερα τους συναδέλφους).

Ζητούμενο για την ΠΕΠΕ και την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν και παραμένει η διασφάλιση των εργαζομένων στην τεχνική βάση, το παρόν και η προοπτική της.
Σε αυτήν την κατεύθυνση και έχοντας κατά νου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα συμφέροντα των εργαζομένων τα Σωματεία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Όσοι οδήγησαν την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε αδιέξοδο, όσοι καλιέργησαν ΨΕΜΜΑΤΑ στους εργασιακούς χώρους, όσοι τόλμησαν να αναφέρουν ως απεργοσπάστες τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ όταν σε αυτήν δεν υπήρχε ΠΟΤΕ απεργιακή κινητοποίηση, αφού η ΠΟΣ την ανέστειλε,θα υποστούν την βάσανο της κριτικής απο τον σιδηροδρομικό κόσμο.

Όπως πληροφορηθήκαμε διαφώνησε το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών (διορθώνουμε εκ παραδρομής το ομόφωνα).
Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι λένε για αυτήν την απόφαση, οι γραφικοί αγωνιστές του πληκτρολογίου, οι παραχαράκτες της αλήθειας, όσοι δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι οι μηχανοδηγοί (και όχι μόνο) πολύ πρόσφατα απέριψαν την πρόταση τους.(αν υπήρξε ποτέ τέτοια).

Το στέκι της έλξης - Το blog των σιδηροδρομικών

1 σχόλιο:

  1. Απεργοσπαστες οι μηχανοδηγοι...
    Το καλοκαιρι του 16,δωδεκα μερες στασεις και απεργια...η ΠΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
    Ατυχημα στο Αδενδρο,απεργια ΜΟΝΟ οι μηχανοδηγοι και οι συνοδοι...η ΠΟΣ πουθενα...απεργια οι μηχανοδηγοι στα εμπορικα,η ΠΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...
    Αντε ρε ρεταλια,που θα μας πειτε και απεργοσπαστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή