Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ferrovie Dello Stato απορρίπτει τις κατηγορίες του Ιταλού Υπουργού Μεταφορών

Το στέκι της έλξης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ιταλία και ενημερώνει έγκυρα τους συναδέλφους. Με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου το ΔΣ της FS

 απαντώντας στις αιτιάσεις του Ιταλού Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Danilo Toninelli, απορρίπτει τις κατηγορίες για το  το ότι έχει παραβιάσει τις αρχές που διέπουν την  εταιρεία και για τον λόγο αυτό υπάρχει ζήτημα στο θέμα της αποπομπής του Δ/ντος Συμβούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  FS board ,αναφέρει ότι έχει ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές γύρω απο την πορεία της εταιρείας καθώς και ότι σύμφωνα με το καταστατικό της FS το ΔΣ μπορεί να απομακρύνει τον Δ/ντα Σύμβουλο σε περίπτωση 'ύπαρξης δίκης εναντίον του ή σε άλλη περίπτωση να τον διατάξει να παραμείνει στην θέση του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της εταιρείας σύμφωνα με το καταστατικό της.
Ως εκ τούτου, αναφέρει το Δελτίο Τύπου, το διοικητικό συμβούλιο  της FS δεν παρακάμπτει τις νομοθετικές διατάξεις αλλά ενεργεί σε πλήρη συμμόρφωση με αυτές, υπό την εποπτεία των εποπτικών αρχών που παρίστανται στις συνεδριάσεις του 

Καταλήγοντας το ΔΣ της  FS αναφέρει ότι εξέδωσε το Δελτίο Τύπου για να προστατέψει την φήμη και τον επαγγελματισμό των μελών του και πως αν ο Υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας συνεχίσει να κάνει παρόμοιες επιβαβλείς δηλώσεις γύρω απο την αξιοπρέπεια των μελών του  θα αναγκαστεί να ενεργοποιήσει  τις διαδικασίες που προβλέπονται  για την προστασία του.

Πηγή FS.it 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου