Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΠΟΣ για ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά τα γεγονότα τα οποία βιώσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ομοσπονδία υπέγραψε με τη Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ  Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Με υπομονή, επιμονή και υπευθυνότητα – έχοντας απέναντί μας αυτούς που με
σκοπιμότητα και αλαζονεία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη μεταβατική περίοδο έως τη μεταβίβαση των μετοχών, επενδύοντας στο πρόβλημα και όχι στη λύση - καταφέραμε το αυτονόητο. Δηλαδή την ελάχιστη διασφάλιση για τους εργαζόμενους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν με τη στάση τους και τις ενέργειές τους, ώστε να έχει θετική κατάληξη αυτή η προσπάθειά μας.
Δεν πανηγυρίζουμε. Συνεχίζουμε, μαζί με όλους τους εργαζόμενους ΕΝΩΜΕΝΟΙ προκειμένου με σοβαρότητα ν’ αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα κάτω από οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό καθεστώς προς όφελος του Σιδηρόδρομου και των Σιδηροδρομικών. 
Με αλληλεγγύη και αγωνιστικότητα θα προχωρήσουμε και για υπογραφή Σ.Σ.Ε.  και με τον ΟΣΕ.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου