Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Έρχεται το Σεπτέμβρη το "Ασημένιο Βέλος¨ , στην Ιταλία για εκπαίδευση οι πρώτοι μηχανοδηγοί


Στην έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπως όλα δείχνουν το νέο τροχαίο υλικό που προτίθεται η εταιρεία να δρομολογήσει στην γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη,το προσεχές διάστημα. Μάλιστα δοκιμαστικά δρομολόγια αναμένεται να
γίνουν το επόμενο διάστημα - και με την άφιξη του συρμού στην Ελλάδα- στην γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα.

Για τον σκοπό αυτό  αναχωρούν για την Ιταλία, 3 Έλληνες Μηχανοδηγοί προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση  στο συρμό.
Το στέκι θα ενημερώσει τους συναδέλφους και το επιβατικό κοινό για τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα στις 15 Ιουλίου -εκτός απροόπτου- ξεκινούν τα δρομολόγια στην παλιά χάραξη της γραμμής (Τιθορέα - Λιανοκλάδι),για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αμφίκλειας,Λιλαίας,Μπράλλου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. εχει παει για εκπαιδευση και ο παναγιωτης α. θα πεφτουν διασπασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή