Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ούτε εξώδικο δεν είχε στείλει η ΠΟΣ για τις απεργίες και στοχοποιούσε τα Σωματεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! Πόσο πιο χαμηλά! 

Απίστευτη εξέλιξη έχουμε στο θέμα των κινητοποιήσεων της ΠΟΣ που κηρύχθηκαν παράνομες απο την Ελληνική Δικαιοσύνη, εξέλιξη που δημιουργεί πλέον πολλά ερωτηματικά για την 
επάρκεια των συνδικαλιστών που χειρίζονται την τύχη χιλιάδων σιδηροδρομικών, τους χειρισμούς που κάνουν, την σκοπιμότητα που υπηρετούν.

ΔΕΝ είναι δυνατόν, να αποκαλύπτετε απο το στέκι της έλξης, ότι η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ΔΕΝ είχε στείλει ούτε εξώδικο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για προγραμματισμένες κινητοποιήσεις 2 ολόκληρων εβδομάδων και για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο είναι αυτό της τεχνικής βάσης!
ΔΕΝ είναι δυνατόν όταν ΞΕΡΟΥΝ την μεγαλειώδη γκάφα (;)τους, να βγάζουν Δελτίο Τύπου στο οποίο να αναφέρουν ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε υπερασπιστική  γραμμή την πρόταση των 2 Σωματείων της για να κερδίσει το δικαστήριο για τις απεργίες!
Είναι η απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ ενός ΣΑΠΙΟΥ συνδικαλιστικού κατεστημένου που  προσπάθησε να μετατοπίσει τις ευθύνες του, σε 2 ενεργά Πρωτοβάθμια Σωματεία, αυτά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προσπάθησαν να προτείνουν λύση για τους συναδέλφους στην τεχνική βάση, προτείνοντας διάλογο μεταξύ ΠΟΣ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και βρέθηκαν και κατηγορούμενα ακόμα και απο τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ, σιδηροδρομικό Νίκο Κιουτσούκη για την πρωτοβουλία τους αυτή, επειδή "βοήθησε" την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τάχα!

Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ, είναι ΝΤΡΟΠΗ , είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ σε βάρος χιλιάδων σιδηροδρομικών.

Έχουν ευθύνη προσωπική όσοι διακινούσαν σενάρια για "πρόθυμους" που θέλανε τάχα να μην γίνουν απεργίες, όταν δεν είχαν στείλει καν εξώδικο για αυτές και άρα ΓΝΩΡΙΖΑΝ την ευθύνη τους.

Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ιστορική για το συνδικάτο μας. Μια ιστορία 100 και πλέον ετών ξεφτιλίζεται απο επικίνδυνους συνδικαλιστές που για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκεια τους, στρέφονται ακόμα και εναντίον Σωματείων, ενεργών και με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ δράση.


ΑΝ έχει ευθιξία κάποιος στην Κάνιγγος, ΑΝ έχει τιμή , οφείλει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους 600 εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το Δελτίο Τύπου της Τρίτης 10ης Ιουλίου. Και μετά οφείλει να παραιτηθεί και να επιστρέψει στην εργασία του, να μην ξαναασχοληθεί με το συνδικάτο.
Αρκετές "καριέρες" συνδικαλιστών χτίστηκαν στην πλάτη των σιδηροδρομικών.
Αυτό το "λάθος" δεν επιτρέπεται σε όσους θέλουν να εκπροσωπούν σιδηροδρομικούς.
Το στέκι της έλξης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για άλλη μια φορά την παρέα της Κάνιγγος.
Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Οι σιδηροδρομικοί ΟΦΕΙΛΟΥΝ  να βγάλουν τα συμπεράσματα.
ΚΑΝΕΙΣ δεν τους εμπιστεύεται πλέον, ενώ τα ερωτηματικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μετά την σημερινή εξέλιξη.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!!!

Το στέκι της έλξης - Το blog των σιδηροδρομικών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου