Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Καταγγελία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για εκφοβισμό και κατάχρηση εξουσίας στην τεχνική βάση

 Ανακοίνωση - Καταγγελία του επιχειρησιακού Σωματείου.

Συνάδελφοι,
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες εκφοβισμού μέσω της κατάχρησης εξουσίας Υπηρεσιακών παραγόντων της πρώην ΕΕΣΣΤΥ σε συναδέλφους που έχουν εγγραφεί και συμμετέχουν στις διαδικασίες του Σωματείου μας. 

Συγκεκριμένα, σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής μας στο Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση συναδέλφων σχετικά με τη νέα Σ.Σ.Ε., τομεάρχης απείλησε ευθέως συνάδελφο για κρίσιμα εργασιακά ζητήματα επειδή παρευρέθηκε στην ενημέρωση.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς επιτρέπει να γιγαντώνονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα από Υπηρεσιακούς παράγοντες που αποφέρουν μόνο προβλήματα στον εργασιακό χώρο. 

Στηρίζουμε και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ που είναι γραμμένοι στο Σωματείο μας κι αυτούς που γράφονται καθημερινά,γιατί αψηφώντας τον καθημερινό εκφοβισμό που δέχονται, συνειδητοποιημένα, έχουν συσπειρωθεί  και παλεύουν μαζί μας για τα δικαιώματα και το εργασιακό τους μέλλον.

Τονίζουμε οτι δεν θα ανεχτούμε  ξανά τέτοιες πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές και μόνο θλίψη και ντροπή προκαλούν. 

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για κάποιους άλλους η ελεύθερη βούληση και η Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα δε χάθηκαν ακομα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου