Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Όταν η Π.Ο.Σ. υπέγραφε τις απολύσεις για οικονομοτεχνικούς λόγους ΄στην τεχνική βάση και μέχρι 2 χρόνια μαθητείας για τους δόκιμους τεχνίτες


 Το στέκι θα αρχίσει να αποκαλύπτει σε όλους τους νέους τεχνίτες τον ρόλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Στην Συλλογική Σύμβαση που είχαν υπογράψει το 2018 οι εργατοπατέρες της Π.Ο.Σ. που έταζαν
τα πάντα στους τεχνίτες εδώ και 1 χρόνο είχαν αποδεχθεί ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ τους (φαρδιά-πλατιά)  τις απολύσεις για οικονομοτεχνικούς λόγους. 

Το άρθρο 36 της ΣΣΕ Εργασίας του 2018


Επίσης για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην τεχνική βάση οι εργατοπατέρες είχαν συμφωνήσει για  2 χρόνια μαθητείας, εξετάσεις και αν κάποιος δεν πετύχαινε σε αυτές  ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ. 
Αυτά είχαν υπογράψει οι εργατοπατέρες το 2018. 
Ιδού το ντοκουμέντο 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΣΕ ΤΟΥ 2018 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Αυτή η ΣΣΕ (ΕΕΣΣΤΥ - 2018) θα πάει στην ΓΣΕΕ  και σε όλα τα Εργατικά Κέντρα συστημένη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου