Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου Π.Ο.Σ.

Στις 13 Ιανουαρίου 2021, γίναμε μάρτυρες της ωμής βίας που σαν Δαμόκλειος σπάθη, απειλεί καθημερινά τους εργαζόμενους στο σιδηρόδρομο και στη συγκεκριμένη περίπτωση τους εργαζόμενους των σταθερών συγκοινωνιών. 

Ο συνάδελφος Σταθμάρχης της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. ξυλοκοπήθηκε άγρια και άνανδρα από δύο επιβάτες, οι οποίοι θεώρησαν σωστό να αντιδράσουν με το χειρότερο δυνατό τρόπο, στις συστάσεις του για χρήση μάσκας και κόσμια συμπεριφορά εντός του συρμού.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο Σταθμάρχη, όπως επίσης καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή σε βάρους του εργαζόμενου. 

Τέτοια φαινόμενα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο οι αστοχίες και οι ολιγωρίες σε θέματα ασφάλειας και φύλαξης των εγκαταστάσεων, κωλυσιεργούν και σκοντάφτουν σε θέματα οικονομικού  χαρακτήρα. 

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να εκπληρώσει τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της για καλύτερη φύλαξη των σταθμών.  

Οι ανθρώπινες αξίες, ξεπερνούν κάθε περίσταση και την εκάστοτε δυσκολία διαχείρισης λογιστικών πράξεων.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου