Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Καμία αλλαγή στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Παρέμειναν Κ. Καραμανλής και Γ. Κεφαλογιάννης

 Ανακοινώθηκε στις 12.00 το μεσημέρι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Χωρίς αλλαγές στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, παρέμειναν στις θέσεις τους ο υπουργός Κώστας Καραμανλής και ο υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συγκαταλέγεται ψηλά στη λίστα του Μεγάρου Μαξίμου στην προσπάθεια ανάτασης της ελληνικής οικονομίας από τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας.

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καλείται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο με τη δημοπράτηση και επίσπευση μεγάλων έργων υποδομών, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύρυθμη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών, μέσω των μεταφορικών κόμβων και παρόχων.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι πολιτικοί αναλυτές, από το δεύτερο εξάμηνο του 2020, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών είχε συγκεκριμένο «αφήγημα» να επιδείξει, όπως την ανακήρυξη αναδόχου για τη γραμμή 4 του Μετρό, το πρώτο «πράσινο φως» στο Πάτρα – Πύργος, την υπογραφή της σύμβασης για το Άκτιο – Αμβρακία, την παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο – Αίγιο, τη διαλειτουργικότητα των διοδίων και την σύμπραξη ΟΑΣΑ με τα ΚΤΕΛ.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου