Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Προαστιακού Σιδηροδρόμου

Τo Σωματείο Εργαζομένων Προαστιακού αντί για κοπή πίτας και αμήχανα χαμόγελα με τις Διοικήσεις αποφάσισε να διαθέσει το ποσό που θα ξόδευε για την εκδήλωση να το δωρίσει στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας . Μια κίνηση που λέει πολλά . Όλη η ανακοίνωση >
T
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
 Όσο το σχέδιο εξόντωσης όλων των εργαζόμενων, εξαθλίωσης του λαού και  ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη δεν χωράνε γιορτές και πανηγύρια. 

   Ο σιδηρόδρομος διανύει την πιο σκοτεινή περίοδο της ιστορίας του, έτοιμος να παραδοθεί στις ορέξεις κάποιου «εκλεκτού» ξένου ή ντόπιου μεγαλοκαρχαρία.
Η απαξίωση, η μισθολογική και ψυχολογική εξόντωση των εργαζομένων, η πλήρης αδιαφορία σε θέματα ζωτικής σημασίας του σιδηρόδρομου όπως  είναι η ασφάλεια του  προσωπικού και η οικτρή κατάσταση της υποδομής, προδιαγράφουν ένα έργο με κακό τέλος
  Θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μας να διοργανώσουμε κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσπαθώντας να κρύψουμε την οργή και την αγωνία μας πίσω από στιγμιαία και αμήχανα χαμόγελα.
   Αποφασίσαμε τα χρήματα που θα δαπανούσαμε για μια τέτοια εκδήλωση, να δοθούν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα. 

    Ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση,  η επόμενη εκδήλωση να γίνει σε μια ελεύθερη Ελλάδα, με ασφαλή σύγχρονο και Δημόσιο σιδηρόδρομο και όλους αυτούς που μας έφεραν ως εδώ,  εκεί που πραγματικά τους αξίζει…





           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       Β. Ζαβογιάννης                                                         Π. Κολοκοτρώνης


2 σχόλια:

  1. Όντως μια αχτίδα φωτός.
    Μόνο οι νέοι συνάδελφοι μπορούν να σκέφτονται τους νεοσσούς αυτού Τόπου.
    Μόνο αυτά τα Διαμάντια έχουν την Δυνατότητα να μπορούν, να βλέπουν την Εικόνα του Μέλλοντός τους, μέσα από Ο,τι πιο όμορφο παράγει Η Ζωή - και δυστυχώς, μέσα από έναν άκρως ντροπιαστικό και ταπεινωτικό Φόντο.
    Σωστοί!
    Και αυτό το ωραίο αγαπητό τραγούδι, ΧΑΡΙΣΜΑ για όλους όσους προσπάθησαν και στο καθ’ όλα αγαπητό blog που το ανέδειξε.
    http://www.youtube.com/watch?v=j46Aa5Aq4uE

    Και αυτό το πολύ όμορφο, που ξεσκίζει συναισθήματα για να φανούν τα προσώπα.
    http://www.youtube.com/watch?v=LsUzyOOYReo

    Γλαύκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????????????? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή