Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αποφάσεις συνεδρίασης Προεδρείου ΠΟΣ

Συνεδρίασε το Προεδρείο της ΠΟΣ σήμερα ( η Διοίκηση θα συνεδριάσει προς το τέλος του μήνα , με πιθανή ημερομηνία τις 28 Ιανουαρίου ) και πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις .
Την προσεχή Τετάρτη στις 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΣΤΥ και θέματα >


Tην ρευστότητα της ΕΕΣΣΤΥ ( με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την μισθοδοσία ) και την κατάσταση του τροχαίου υλικού απο πλευράς συντήρησης ( ακινητεί σχεδόν το 50%).

Η ημερίδα για τον σιδηρόδρομο θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα στην Πελοπόννησο .

Τέλος ,  συζητήθηκε η πρόταση του Αντιπροέδρου της ΠΟΣ , Ν. Σουρμελή , για να επανέλθει η ΠΟΣ στην μηνυτήρια αναφορά που είχε κατατεθεί πριν απο 4 χρόνια στον Εισαγγελέα από την ΠΟΣ και τον τότε Πρόεδρο Κιουτσούκη Νίκο για τα θέματα του σιδηροδρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου