Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Οι καλύψεις του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης

 Το στέκι της έλξης είχε έγκαιρα ενημερώσει  (4 Δεκεμβρίου 2013 ) τους μηχανοδηγούς και το υπόλοιπο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις καλύψεις που προσφέρει το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης , στο οποίο πρόσφατα εντάχθηκε μεγάλο μέρος του προσωπικού .
Ξαναδημοσιεύουμε όλες τις καλύψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) για να ενημερωθεί και πάλι το προσωπικό αφού πολλοί είναι οι συνάδελφοι που μας ρωτάνε καθημερινά .
Μάλιστα θα βάλουμε ΜΟΝΙΜΑ τον σύνδεσμο που οδηγεί στις καλύψεις  στην στήλη  Ενδιαφέροντα - Κανονισμοί  που υπάρχει στο δεξιά  πάνω μέρος της σελίδας του blog  , για να έχουν πρόσβαση ΟΛΟΙ όποτε το θελήσουν !  Για να το διαβάσει κάποιος απο κινητό
( όταν περάσει η ανάρτηση ) θα πρέπει να πηγαίνει στο κάτω μέρος  της οθόνης του κινητού και να κάνει κλικ στο Προβολή Έκδοσης Ιστού , για να εμφανίζεται όλη η σελίδα του blog και να έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση είτε στο Πρόγραμμα είτε σε όλα τα  άλλα κείμενα του κανονισμού που έχει ανεβάσει η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών για να ενημερώνονται οι συνάδελφοι .

Το στέκι της Έλξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου