Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΟΣ επανεκκινεί τις διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ

Και απέστειλε επιστολή στα Σωματεία - Μέλη της για να αποστείλουν τις προτάσεις τους για το διεκδικητικό πλαίσιο  μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου . 
Ολόκληρη η επιστολή >
Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ. στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 28/1/2014, αποφάσισε την έναρξη των διαδικασιών για
τη διεκδίκηση της Σ.Σ.Ε.
Κατόπιν τούτου, καλείστε να καταθέσετε τις προτάσεις σας έως τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα: 14.00΄στη Γραμματεία της Π.Ο.Σ., καθώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ. για να καθοριστεί το πλαίσιο διεκδίκησης της Σ.Σ.Ε. 

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας


          ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου