Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η άποψη συναδέλφων της κίνησης για τα ακυρωτικά στα Rail - Bus

Όταν δημοσιεύσαμε την απόφαση για τα ακυρωτικά  που θα τοποθετηθούν στα rail bus  τονίσαμε ότι είναι μια απόφαση που θα συζητηθεί πολύ .
Το πρώτο σχόλιο λοιπόν έρχεται απο το blog της Εκ - κίνησης (συνάδελφοι απο τον κλάδο κίνησης) που γράφει τα εξής ενδιαφέροντα (κ ορθότατα κατ εμάς )> 
Επειδή μας ρωτάγατε την άποψη μας για την τοποθέτηση ακυρωτικών μέσα στα Rail bus έχουμε να

κάνουμε μόνο ένα σχόλιο.


Από τους 21 σταθμούς που έχει το δίκτυο της Χαλκίδας μόνο οι 8 έχουν εκδοτήρια που πουλάνε καρτονέ εισιτήρια που ακυρώνονται.

 Από αυτούς, στους 3 τα ακυρωτικά δεν λειτουργούν και η επικύρωση γίνεται από τους πράκτορες. 

Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς η έκδοση και η επικύρωση των εισιτηρίων γίνεται από το προσωπικό της Κίνησης.

Θεωρούμε, όπως και οι περισσότεροι, πως αυτό το ποσό θα μπορούσε να πιάσει τόπο σε κάτι άλλο, όπως π.χ. τον βιολογικό καθαρισμό των καθισμάτων σε βαγόνια κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου