Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Aπάντηση Γ. Αναγνωστόπουλου στην ανακοίνωση της ΠΑΣΚ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ
Αυτοί που δεν ξέρουν ποίο και πόσο τροχαίο υλικό έχει ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος, αυτοί που ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την παραγωγή, οι δόκτορες της παραδιοίκησης και του ρουσφετιού, τα πολιτικά δεκανίκια των κυβερνητικών κομμάτων στην κοινωνία, οι διαχρονικοί αποσβεστήρες της λαϊκής δυσαρέσκειας, συκοφαντούν την ιεραρχία.
Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΣΚ – Σιδηροδρομικών
(+Συνεργαζόμενοι) και αναφέρονται στον Διευθυντή της ΔΙΜΗΧ- ΔΕΡ, είναι παντελώς ψευδή.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κάθε περαιτέρω ολιγωρία σήμερα θα οδηγήσει σε πλήρη αδυναμία κάλυψης των αναγκών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αποτέλεσμα να μπορεί να στραφεί σε άλλο συντηρητή, (δικαίωμα που της παρέχει η Σύμβαση Συντήρησης και η ως σήμερα ακολουθούμενη πολιτική).

Δεν δικαιούνται να μιλούν για προθέσεις και συνέπεια όσοι αφού οδήγησαν τους εργαζόμενους σε συνεχείς ταπεινωτικές ήττες και στήριξαν τις κυβερνήσεις που απαξίωσαν και κατέστρεψαν τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, σήμερα δεν έχουν τίποτα να προτείνουν αλλά κατηγορούν  όσες προσπάθειες γίνονται για να κρατηθεί το σιδηροδρομικό έργο στα συγκροτήματα της ΔΕΡ και της ΔΙΜΗΧ. 

Δεν κατανοούμε το υπονοούμενο περί συνταξιούχου με πρόσβαση σε Κ.Α. ανταλλακτικών, ούτε έχει δοθεί καμία εντολή να ασχολούνται τα Εργοστάσια μόνο με έκτακτες επισκευές. Αν οι συντάκτες της επιστολής είχαν σχέση με την παραγωγή θα ήξεραν τι περιλαμβάνει το ετήσιο Πρόγραμμα Εργασιών των Εργοστασίων.

Καλούνται λοιπόν οι συντάκτες της ανακοίνωσης και όσοι συκοφαντούν την συντήρηση του Τροχαίου Υλικού ανωνύμως ******** ,  να προσέλθουν την Δευτέρα 3/2/14 και ώρα 11:00 στο γραφείο του Διευθυντή Εργοστασίων και Μηχανοστασίων της ΕΕΣΣΤΥ και να καταθέσουν οποιαδήποτε τεκμηριωμένη πρόταση που μπορεί να βελτιώσει την σημερινή κατάσταση της συντήρησης.         
Στο μέλλον δεν πρόκειται να ασχοληθώ με απαντήσεις επί κακοπροαίρετων δημοσιευμάτων απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Αθήνα 31/01/2014

Ο Διευθυντής Μηχανοστασίων & Εργοστασίων 
                                       

Γιώργιος Ευθ. Αναγνωστόπουλος










3 σχόλια:

  1. Τονίζουμε και ήδη έχουμε ενημερώσει σχετικά τον αποστολέα της επιστολής ότι το στέκι της έλξης δεν πρόκειται να αναφερθεί σε επιθετικούς - απαξιωτικούς σχολιασμούς που γίνονται απο ανώνυμους στο facebook χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο << μηχανοδηγοί>> .
    Για αυτό και έχουμε βάλει αστεράκια στο συγκεκριμένο σημείο .

    Οι μηχανοδηγοί εκπροσωπούνται απο το Σωματείο τους, την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης , της οποίας οι ανακοινώσεις φέρουν την σφραγίδα του Σωματείου .

    Άλλωστε και η διαχειριστική μας ομάδα έχει ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι το στέκι της έλξης αποτελεί προσπάθεια απλών μηχανοδηγών , που όμως έχει υπεύθυνο διαχείρισης .

    Ποτέ κανείς απο εμάς δεν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του blog στο facebook για να καταφερθεί εναντίον ή να ανοίξει διάλογο με πραγματικά πρόσωπα .
    Άποψη έχουμε και όταν χρειαστεί , την γράφουμε εδώ και σχολιάζουμε απο τους ατομικούς μας λογαριασμούς στα social media .

    Δίνουμε το βήμα σε ΟΛΟΥΣ και αναδημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις ΟΛΩΝ των παρατάξεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά το στέκι της έλξης παρέδωσε μαθήματα δημοκρατίας.
    Ανέρτησε την ανακοίνωση της ΠΑΣΚ , ( κάποιοι στοιχηματίζαν στο αντίθετο) , όπως αναρτά ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις των παρατάξεων μη κάνοντας ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ αναδημοσιεύσεις .
    Για αυτό και άλλωστε και τον μήνα Ιανουάριο , το στέκι της έλξης ,το blog των μηχανοδηγών , ξεπέρασε και πάλι τις 65 χιλιάδες επισκέψεις με με μόλις 153 αναρτήσεις .

    Προσωπικά αισθάνομαι διπλά υπερήφανος για την προσπάθεια που κάνουμε , μετά και τον ανηλεή πόλεμο που δεχτήκαμε τους τελευταίους μήνες απο όλο το συνδικαλιστικό κατεστημένο , που έφτασε μέχρι και στις συνεδριάσεις της ΠΟΣ , να ασχολείται ... με το στέκι της έλξης !

    Γενιδούνιας Κώστας - Υπεύθυνος Διαχείρισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πρώτο είναι, Η Ζωή
    Το Δεύτερο είναι, Ο Έρωτας
    Το Τρίτο είναι, Ο Φόβος............
    Το Τέταρτο είναι, ΤΟ Εν Αγαθό............
    Το Πέμπτο είναι, Ο Πόλεμος…………

    Πάμε τώρα στην Πράξη με Λεπτομέρειες που Δίνουν στην Ουσία την Αξία που Τής Πρέπει.
    https://www.youtube.com/watch?v=16iqx_8dsWA
    Πιστέψτε με, σας μιλάω ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά.
    Εάν δεν καταλάβουμε όλα τα παραπάνω, τα τρένα θα τα Νικούν οι Ταύροι, οι Γελάδες, Τα Μοσχάρια, Τα Γαϊδουρομούλαρα, οι Αλεπούδες, ακόμα και τα πουλιά.
    Δεν είπα για Πεταλούδες αυτήν θα την δείτε στο ΤΕΛΟΣ του επόμενου.
    Όντως έχει κάτι το περίεργο, στο πέταγμα της.
    Δυστυχώς είναι απροσδιόριστο αλλά το νιώθεις έτσι κι αλλιώς, έστω και απροσδιόριστο.

    https://www.youtube.com/watch?v=WL1UMWfViH0

    Πάντα με την αγάπη μου για όλους τους συναδέλφους.

    Γλαύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή