Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αλήθεια τι θα γίνει με την υπόθεση του Δ/ντη ΔΙΚΑΜ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ;

Σε ποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα σε ποιο άλλο ευνομούμενο κράτος με σοβαρό σιδηρόδρομο  , θα χαρίζονταν   σε Διευθυντή ο οποίος χαριεντίζεται στα social media με το θέμα της ασφάλειας κυκλοφορίας των τρένων; 
Επειδή κανείς απο την επίσημη ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι και σήμερα  δεν έχει απαντήσει για την αθλιότητα που σήκωσε στο facebook , ο Διευθυντής της εταιρείας χλευάζοντας το προσωπικό της αμαξ. 53 που εκτροχιάστηκε στον Ασωπό ( σε ένα συμβάν που θα μπορούσε να έχει πολλά θύματα ) , προσωπικό τον επαγγελματισμό  του οποίου εξήραν οι επιβάτες της 53 , εμείς ξαναρωτάμε.
Κύριε Ζηλιασκόπουλε τι προτίθεστε να κάνετε με τον εν λόγω Διευθυντή , που με τις πράξεις του , έχει εξοργίσει το σύνολο των μηχανοδηγών ;
Ας θυμηθούμε εδώ τι είχε γράψει πριν 10 μέρες περίπου το στέκι της έλξης. 

2 σχόλια:

  1. Επειδή το θέμα δεν είναι προσωπικό , όπως θέλουν να το παρουσιάσουν ορισμένα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να το υποβαθμίσουν , αλλά καθαρά θέμα νοοτροπίας και Διοίκησης μιας σύγχρονης σιδηροδρομικής εταιρείας και επειδή οι εργαζόμενοι (και ιδιαίτερα οι μηχανοδηγοί ) έχουν βρεθεί πολλές φορές εκτός υπηρεσίας , απο τον εν λόγω Διευθυντή καλό θα είναι η Διοίκηση της Εταιρείας να λάβει σοβαρά όλα όσα γράφει το στέκι .

    Η ανοχή απέναντι σε πρόσωπα που κατέχουν επιτελικές θέσεις και τα οποία παίζουν με την ψυχολογία των μηχανοδηγών για να βγάλουν την προσωπική τους εμπάθεια και μόνο , την ώρα που η κατάσταση του δικτύου συνεχώς επιδεινώνεται μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα .

    Αντί λοιπόν να μιλάνε κάποιοι για προσωπικές έριδες , ας μας πουν τι θα γινόταν σε μια σοβαρή Ευρωπαϊκή χώρα , αν σε αντίστοιχο συμβάν Διευθυντής έκανε αυτό το σχόλιο .
    Δυστυχώς στην Ελλάδα , ο εν λόγω Διευθυντής θέλει να ανανεώσει και πάλι την σύμβαση του , ενώ θυμίζω ότι φρόντισε σε όλες τις συσκέψεις φρόντισε να κρύψει τους μηχανοδηγούς της 53 με το να μην τους καλεί - γιατί άραγε.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή