Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας στην ΠΟΣ (φωτογραφικά στιγμιότυπα)

Αποχώρησαν απο την ..φιέστα Δίκτυο - ΔΕΣΚ 
Σήμερα το απόγευμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ομοσπονδία πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας. Παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης της ΠΟΣ, μέλη των Σωματείων, καθώς και οι Πρόεδροι του ΟΣΕ κ. Παν. Θεοφανόπουλος, της ΕΕΣΣΤΥ κ. Στ. Αγιάσογλου και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθ. Ζηλιασκόπουλος. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το "φλουρί" έτυχε

στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.



















































































Πηγή το blog της ΠΟΣ .

2 σχόλια:

  1. Επειδή ο Πρόεδρος της ΠΟΣ αναφέρθηκε στην ομιλία του στην ψηφοφορία που διοργάνωσε για αυτές τις εκδηλώσεις το στέκι της έλξης το blog των μηχανοδηγών , λέγοντας πως έκλεισε 15 ώρες πριν ολοκληρωθεί γιατί...άλλαζε το αποτέλεσμα , εμείς την ξαναανοίγουμε για 24 ώρες.
    Να θυμίσουμε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας , ότι η ψηφοφορία διήρκεσε 5 μέρες ....και όντως έκλεισε 12 ώρες πριν ολοκληρωθεί γιατί δεν βλέπαμε κάτι να αλλάζει .
    Μετά τις φωτογραφίες , μπορεί και να αλλάξει όμως , οπότε έχουν όλοι οι συνάδελφοι το δικαίωμα για 24 ώρες να ξαναψηφίσουν .
    Θυμίζουμε ότι η ψήφος είναι μοναδική , δεν μπορεί να ψηφίσετε ξανά όσοι έχετε ήδη ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣ συζητάει ο Πρόεδρος για το ψήφισμα που έβαλε ...ένα blog , χαιρετίσματα .
    Αλήθεια τι άλλαξε απο τον 3891 και τους χιλιάδες που μετατάχθηκαν ;
    ΆΞΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή