Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ με την Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συνάντηση πραγματοποίησε  σήμερα το μεσημέρι το Προεδρείο της ΠΟΣ με την  υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου. 
Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατέθηκαν από την ΠΟΣ προτάσεις και επιχειρήματα για το θέμα των πιθανολογούμενων απολύσεων (δηλώσεις Χρυσοχοϊδη). Η υφυπουργός άκουσε τα επιχειρήματα δηλώνοντας
πως τα βρίσκει λογικά και είπε πως θα εξετάσει το θέμα σε θετική κατεύθυνση αφού προηγουμένως δει τις προτάσεις του Υπουργείου Μεταφορών.
 Παράλληλα ετέθη και το ζήτημα της επιστροφής  των συναδέλφων που είχαν αποχωρήσει με τις μετατάξεις και τώρα βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, η υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο όταν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία. 

Απο το blog της ΠΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου