Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν ισχύουν οι μειώσεις των εισιτηρίων στα MΜΜ;

Αναδημοσιεύσαμε πριν απο λίγο την εγκύκλιο για την αναθεώρηση των προστίμων στις αμαξοστοιχίες.Αυτό που είδαμε είναι ότι παρότι από 1η Σεπτεμβρίου αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική και το εισιτήριο μειώνεται στο 1.20 Ε στον Προαστιακό Αθηνών, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο υπολογισμός του προστίμου γίνεται με τιμή εισιτηρίου 1.40!
Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμη λάθος των Υπηρεσιών, το οποίο όμως
θα βρούν μπροστά τους οι συνάδελφοι της κίνησης μέσα στα τρένα και θα δημιουργήσει προφανώς προβλήματα στην καθημερινότητα τους.

Ας είναι όλοι ποιο προσεκτικοί και ας διαβάζουν τουλάχιστο την κείμενη Νομοθεσία....

1 σχόλιο:

  1. Χωρίς έγκριση της Διοίκησης δεν μπορείς να αλλάξεις τιμές και κτλ... Για αυτό έγινε στο 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου. Όταν εγκριθεί και το 1,20 τότε αυτόματα θα αλλάξει.... Το θέμα είναι αν θα ενταχθεί και ο Προαστιακός στο σύστημα του ΟΑΣΑ... κάποιοι τον θέλουν εκτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή