Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δεν διεξήχθη, ακόμα ένα, διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν διεξήχθη το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω έλλειψης απαρτίας.Το θέματα δεν ήταν τόσο σημαντικά, πέρα - όπως υποστηρίζουν ορισμένοι - την έγκριση
παράτασης της διάρκειας σύμβασης εργασίας της διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας.
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπάρχουν «ορφανές» θέσεις γενικών διευθυντών, κάτι το οποίο επιφέρει – όπως εκτιμούν αρκετοί – επιχειρησιακές δυσλειτουργίες.
«Πρέπει να δοθούν λύσεις στο σιδηρόδρομο, η κατάσταση είναι οριακή», επισημαίνουν σιδηροδρομικοί, κάνοντας λόγο έως και για «συνειδητή απαξίωση του σιδηροδρόμου».
Πάντως, είναι γεγονός ότι όλες οι εταιρείες (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ) έχουν αποδυναμωθεί από προσωπικό, τόσο εξαιτίας συνταξιοδοτήσεων και μετατάξεων, όσο και του πλάνου εξυγίανσης (;), ενόψει ιδιωτικοποιήσεων. 
Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου