Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Σοβαρός εκτροχιασμός με νεκρούς στην Γαλλία....(εικόνες)

Δεν σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια, αναφέρουν ως πρώτη εκτίμηση οι γαλλικές αρχές - Υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται εσπευσμένα σε νοσοκομείο με ελικόπτερα
 Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/11) εκτροχιάστηκε η υπερταχεία (TGV) κοντά στο Στρασβούργο, με

τις αναφορές να κάνουν λόγο για εφτά νεκρούς.


Ο συρμός βγήκε εκτός πορείας στην περιοχή του Εκερσάιμ, πέφτοντας σε παρακείμενο κανάλι. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας δεν συνδέουν το συγκεκριμένο περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο διεξάγονται έρευνες για το πως προκλήθηκε.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία διάσωσης και ασθενοφόρα με γιατρούς. Εκτός των εφτά νεκρών, οι αρχές αναφέρουν την ύπαρξη αρκετών τραυματιών, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 49 ανθρώπους, δίχως να δίνουν διευκρινήσεις αν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ελικόπτερα, που μεταφέρουν τους τραυματίες στα πλησιέστερα νοσοκομεία



















Στο τρένο επέβαιναν συνολικά 56 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων μετακινήθηκαν με ασφάλεια εκτός βαγονιών και ξεκίνησε η μεταφορά τους σε ασφαλή τοποθεσία, ώστε να τους παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, σε όσους είχαν μικροτραυματισμούς, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου