Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τι συμβαίνει με την νέα παράταξη (ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ) του συναδέλφου Τερζόγλου;

Στο στέκι της έλξης λάβαμε και δημοσιεύουμε και επιστολή απο συνάδελφο που φερόταν να έχει υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη συνδικαλιστικής παράταξης (ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ) . 
Μετά τον συνάδελφο Καυγά Άγγελο, Αντιπρόεδρο του ΠΜΚ Αττικής, και ο
συνάδελφος Παναγιώτης Τσάκωνας δημοσιοποίησε επιστολή στην οποία  αναφέρει :

Eπειδή αναφέρθηκε το όνομα μου ως συνιδρυτής νέας συνδικαλιστικής παράταξης ενημερώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα και ότι εξακολουθώ να δραστηριοποιούμαι στο Δίκτυο  Σιδηροδρομικών. 


Οι πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε για το θέμα , αναφέρουν ότι  και άλλοι  συνάδελφοι που φέρονται να έχουν υπογράψει το ιδρυτικό κείμενο της ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για αυτό και τα ονόματα τους βρέθηκαν σε ένα κείμενο που δεν γνώριζαν.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή στο  συνδικαλιστικό σιδηροδρομικό γίγνεσθαι.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του συναδέλφου Τερζόγλου για το θέμα. 

Ελπίζουμε να είναι τοποθέτηση ουσίας και όχι κραυγές που δεν ενδιαφέρουν κανένα συνάδελφο. 
Γιατί τέτοια φαινόμενα δυστυχώς απαξιώνουν ακόμα περισσότερο την πίστη των εργαζομένων σε αυτό το συνδικαλιστικό κίνημα.
1 σχόλιο:

 1. Έλα μωρέ τώρα θα σας απαντήσουν.
  Απλό είναι.
  Φταίει το στέκι της έλξης που δημοσίευσε τις επιστολές των συναδέλφων.Ακούς εκεί αμφισβητείται τα γνήσια παιδιά που διώξατε απο τον Συριζα.
  Τι θα ακούσουμε πάλι για Πασοκιές , για πολέμους απο το κατεστημένο, για τις φωτιές που θα βάλουμε στο πρώτο τρένο (στο οποίο δεν μπαίνουμε,αλλά πάμε με το αμάξι μας στις συνελεύσεις).
  Ο πραγματικός πόνος δεν είναι ότι δεν συμμετείχαν οι συνάδελφοι ποτέ στην ΠΡΩ.ΤΑ.ΣΥ.
  Είναι ότι ήταν και παραμένουν μέλη του Δικτύου Σιδηροδρομικών.
  Και είναι πασιφανές ότι όλοι έχουν πρόβλημα με το Δίκτυο (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ) εδώ και 3 χρόνια γιατί χαλάει την σούπα.
  Αυτά τα τσογλάνια του Δικτύου είναι πολύ κωλόπαιδα όπως λένε στους διαδρόμους. Δεν κάνουν συμφωνίες,δεν ακολουθούν την πεπατημένη,κοινώς είναι απρόβλεπτοι.
  Και άρα επικίνδυνοι για το σύστημα.Κ χρήσιμοι για τους συναδέλφους.Για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή