Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

SMS 2: Οι ψευτοτραμπουκισμοί απο τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών απέναντι σε συναδέλφους δεν αγγίζουν κανένα

Με αφορμή και την σημερινή "επίσκεψη" στην Διοίκηση του ΟΣΕ
SMS2 : Προς τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών.
Γράφοντας το δεύτερο SMS αναρωτιόμαστε:Ποιες σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω απο τους "τσαμπουκάδες" των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ;
Οι ψευτομαγκιές και οι προπηλακισμοί  εναντίον εκπροσώπων άλλων παρατάξεων (Δίκτυο)στους οποίους επιδόθηκαν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στις συνελεύσεις της Ομοσπονδίας στο ΜΑΙ (μηχανεργοστάσιο)δείχνουν το
τραγικό αδιέξοδο της ηγεσίας του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών αλλά και την
ολοφάνερη προσπάθεια τους για να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα. 
Οι συνεχείς παραπλανητικές και διαστρεβλωτικές ανακοινώσεις των παρατάξεων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ σε πολλούς χώρους για την στάση μελών του Δικτύου (και όχι μόνο) ,αποδεικνύουν τον κατήφορο της παράταξης στον σιδηρόδρομο.

Με τακτικές που θυμίζουν μαύρες εποχές,επιτέθηκαν  σε εκπρόσωπο (συνάδελφο Ντίνο Σουρμελή) του Δικτύου Σιδηροδρομικών  στο ΜΑΙ νομίζοντας ότι έτσι θα φιμώσουν την άποψη του.
Με χαρακτηρισμούς που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν στο παρελθόν -απο το ΠΑΜΕ - απέναντι σε συναδέλφους, απέδειξαν στους παρευρισκόμενους ότι δικαίως μέχρι σήμερα σε όσα Σωματεία έχουν γίνει εκλογές οι συνάδελφοι τους έχουν γυρίσει  ΒΡΟΝΤΕΡΑ την πλάτη. 

Δεν θέλουν κόσμο στις συνελεύσεις, δεν θέλουν να γίνονται συνελεύσεις.
Γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν. Το μονότονο "εμείς τα λέγαμε" δεν μας λέει τίποτα. Σε κανένα σιδηροδρομικό δεν λέει τίποτα.
Ούτε πρόκειται να απολογηθεί κανείς για τις απόψεις του, στους εκπροσώπους της "ιερής αγελάδας" των συνδικάτων.
 Και ιδιαίτερα όσοι  δεν στηρίζουν  αυτές τις πολιτικές και καλούν καθημερινά με προτάσεις κινητοποιήσεων για την ανατροπή τους. Προτάσεις τις οποίες η παράταξη του ΠΑΜΕ κάνει ότι δεν βλέπει γιατί δεν την συμφέρει να τις δει και κυρίως να τις στηρίξει.  

Οι συνάδελφοι άκουσαν όλες τις απόψεις στις συνελεύσεις. Και θα τις ακούνε πάντα ΟΛΕΣ. Και στην ΠΕΠΕ, το ίδιο θα συμβεί στις έκτακτες γενικές συνελεύσεις.

Οι μαγκιές και τα νταηλίκια απέναντι στην εργοδοσία, σύντροφοι. Απέναντι στην εξουσία, στο πεζοδρόμιο, όχι απέναντι στους συναδέλφους.
Κανείς άλλωστε δεν σας φοβάται.

Την εργοδοσία που ποτέ δεν ενοχλήσατε πραγματικά στον σιδηρόδρομο,σύντροφοι. 
Έχουμε και το βίντεο που σε κατάληψη πριν μερικά χρόνια τα ίδια ακριβώς πρόσωπα που  επιτέθηκαν προπηλακίζοντας συνάδελφο,φτάνοντας ένα βήμα πριν την χρήση σωματικής βίας , κάθονταν αγγελούδια απέναντι στις Διοικήσεις που εφάρμοζαν σκληρές πολιτικές.
Σήμερα παρέμειναν σιωπηλοί και πάλι απέναντι στον "ταξικό" εχθρό.
Που καιροί για νταηλίκια.Προχτές "επαναστάτησαν", εναντίον συναδέλφων όμως.

Εκεί που νομίζουν ότι τους πέρνει να τα κάνουν.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ.
Μάθαμε με μεγάλη ικανοποίηση ότι η ΑΣΚΕ ενοχλήθηκε απο τα όσα γράψαμε χτες για την παρουσία της στο Δ.Σ. της ΠΕΠΕ και ζήτησε τα πρακτικά.
Όπως απαντήθηκε , μόλις τα πρακτικά είναι έτοιμα, ο εκπρόσωπος της θα μπορεί να τα διαβάσει και να θυμηθεί τι ακριβώς ειπώθηκε. 

Υ.Γ. 2 
Για την χτεσινή επιστολή της ΠΟΣ , με αφορμή το θέμα της νύχτας στον κλάδο σταθμαρχών,ποια η θέση του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών;
Eντός,εκτός και επί τα αυτά και πάλι μήπως; Όπως πάντα;

=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου