Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ένα βήμα πριν την διάλυση - Φωτιά χτες σε MAN που εκτελούσε δρομολόγια προς Έδεσσα

Δηλώσεις σε video του συναδέλφου μηχανοδηγού που απέδειξε την επάρκεια και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τον κλάδο μας.
Σωτήριες για τους επιβάτες οι ενέργειες του μηχανοδηγού και του προσωπικού κίνησης που έσπευσαν και έσβησαν την φωτιά που ξέσπασε στο φορείο της αυτοκινητάμαξας.Πρόκειται για άλλο ένα συμβάν που έρχεται να προστεθεί στα πολλά άλλα των τελευταίων μηνών και
αποδεικνύουν την κατάσταση διάλυσης που βιώνουμε όλοι οι σιδηροδρομικοί.
Ενδεικτικά είναι ΚΑΙ τα  παράπονα των επιβατών για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Διαβάζουμε στο tastv.gr

Ο προορισμός της αξοστοιχίας που πήρε φωτιά στο κανονικό του δρομολόγιο ήταν να πήγαινε στην Φλώρινα και στη συνέχεια να επέστρεφε ξανά στη Θεσ/νίκη. Οι επιβάτες της επιστροφής μας κατήγγειλλαν ότι στο Σ.Σ. Αμυνταίου περίμεναν με καθυστέρηση όπου τελικά πήγε λεωφορείο να τους παραλάβει  το οποίο ξεκίνησε αργά, μετά τις 5 μ.μ.  από το Αμύνταιο προς  Άρνισσα, Έδεσσα, Νάουσα, Πλατύ και Θεσ/νίκη. Το λεωφορείο πράγματι ξεκίνησε με την όποια  καθυστέρηση και λόγω απειρίας του οδηγού άργησε να βγεί από την πόλη του Αμυνταίου . Φτάνοντας στο χωριό Άγ. Παντελεήμονας-Φλώρινας τηλεφώνησαν στον οδηγό να επιστρέψει ξανά πίσω και να πάει Φλώρινα να παραλάβει  και άλλους επιβάτες !
Οι επιβάτες όμως αντέδρασαν έντονα καθώς κάποιοι έπρεπε να φτάσουν έγκαιρα στο Πλατύ για να προλάβουν το τρένο της ανταπόκρισης για την Αθήνα διαφορετικά θα έχαναν το τρένο. Το λεωφορείο τελικά επέστρεψε πίσω για να πάει Φλώρινα και κατέβασε αρκετούς επιβάτες ξανά στο Αμύνταιο  οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Σταθμάρχη και αυτός τους απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελικά οι επιβάτες αναγκάστηκαν να ταλαιπωρθηθούν αρκετά και αργά επέστρεψαν μερικοί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, δικά τους μέσα και συγγενείς τους με πολλά όμως παράπονα από την κακή οργάνωση και αντιμετώπιση των υπευθύνων του Ο.Σ.Ε.

Οι δηλώσει του συναδέλφου μας χτες , στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου