Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΟΣ καταγγέλλει (και πάλι) την Διοίκηση του ΟΣΕ για την ΣΣΕ

Δημοσιεύουμε την "απάντηση" που έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ στην επιστολή της ΠΟΣ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για τη Σ.Σ.Ε. 

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι
ο κ. Θεοφανόπουλος αποφάσισε να "πετάξει το γάντι" στην ΠΟΣ αναθέτοντας στη Διευθύντρια Προσωπικού τη συνέχιση της "διαπραγμάτευσης".

 Εάν ο κύριος Θεοφανόπουλος αμφισβητεί το ρόλο του είναι δικό του θέμα. Η ΠΟΣ θα σηκώσει το γάντι. Γιατί οι σιδηροδρομικοί αγωνιούν για τη Σ.Σ.Ε και δεν θα αποδεχτούν μικροπολιτικά παιχνιδάκια του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Πηγή το blog της ΠΟΣ.

Δικό μας σχόλιο.

Όταν η ΠΟΣ στέλνει επιστολές λοιδορώντας την Διοίκηση του ΟΣΕ και μετά απο 10 μέρες ξαναστέλνει άλλη επιστολή για να... ξαναξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις τι περιμένει ως απάντηση; 
Περιμένουμε να δούμε πως θα σηκώσει το γάντι η Ομοσπονδία.
Και ελπίζουμε να σοβαρευτεί γιατί ο καιρός περνάει και οι συνελεύσεις των μηχανοδηγών ξεκινούν αύριο απο την Αλεξανδρούπολη.

Υ.Γ. Μας είναι παντελώς αδιάφορη η στάση της Διοίκησης του ΟΣΕ. Εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου