Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πολιτικές διώξεις στην ΕΕΣΣΤΥ μετά τις αποκαλύψεις για το τροχαίο υλικό!

Η  Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ, αποκρύπτει τις ευθύνες της και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε  καθαιρει  με πραξικοπηματικο τροπο το Τεχνικό της Επιτελείο! Πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές κ το Υπουργείο καλείται επιτέλους να πάρει θέση! 
Με μια κίνηση αιφνιδιασμού, που έρχεται να προστεθεί και σε προηγούμενες ανάλογες  
ενέργειές της, η παραπαίουσα Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ, έρχεται να καταφερθεί εναντίον των τεχνικών της στελεχών που απλώς της έκρουσαν το τελευταίο διάστημα συστηματικά, το καμπανάκι κινδύνου κατάρρευσης των σιδηροδρομικών μεταφορών, εξ αιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το τροχαίο υλικό. 
Η κατάρρευση αυτή είναι ήδη αναμφισβήτητη σε εμάς τους Μηχανοδηγούς που την αντιμετωπίζουμε καθημερινά είτε με ακυρώσεις δρομολογίων λόγω έλλειψης συρμών, είτε με σημαντικές καθυστερήσεις εξ αιτίας επαναλαμβανόμενων βλαβών του τροχαίου υλικού που χρησιμοποιούμε ως εργαλείο της δουλειάς μας. 
Αυτήν ακριβώς  την εικόνα μετέφεραν αρμοδίως στην Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ τα τεχνικά της στελέχη η οποία μετά αποφάσισε για την κλήση τους σε απολογία ενώπιον του Δ.Σ.
ενώ φρόντισε να υπάρξει  έντεχνη διαρροή της τελευταίας μόνο σελίδας ενός υπηρεσιακού πρακτικού( που ανήρτησε πλήρες μόνο το Στέκι της Ελξης) και καταλήγοντας  στην σημερινη  αποπομπή τους. 
Πρόκειται ξεκάθαρα για ενέργεια που αποτελεί πολιτική και επαγγελματική τροπή, διότι στο όλο διάστημα που ελάμβανε τα έγγραφα αυτά, ουδέποτε όρθωσε τεχνικό αντίλογο, ουδέποτε αμφισβήτησε τα στοιχεία και ουδέποτε ασχολήθηκε τελικά με την ουσία του προβλήματος.  Πρόκειται για μια  πολιτική  πράξη από την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ , αφού ουδέποτε  απέδωσε ευθύνες ή ανεπάρκεια στους συναδέλφους , ενώ δεν τήρησε και καμιά από τις  προβλεπόμενες διαδικασίες. 
Να σημειωθεί ότι η πράξη αυτή έλβε χώρα κατά τη διάρκεια επίσκεψης των στελεχών στη Θεσσαλονίκη για την αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα και είχαν να κάνουν με την εκδήλωση δύο μικρής ευτυχώς έκτασης πυρκαγιών..
Το Στέκι της έλξης θα επανέλθει επί του θέματος με την όλη αλήθεια γύρω από το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου