Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη,παρέμβαση εκπροσώπου εργαζομένων για το 25%


Αύριο μεσημέρι συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων συνάδελφος Ζαβογιάννης,μετά απο  πρωτοβουλία του και πρωτοβουλία του μέλους του ΔΣ, Λιαροκάππη Β., θα τεθεί σε συζήτηση το θέμα της άμεσης καταβολής στους εργαζόμενους-
δικαιούχους της διπλής μείωσης του 25% μετά την νίκη του Σωματείου μας στο Εφετείο.

Ελπίζουμε το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πράξει τα αυτονόητα.
Η ημερήσια διάταξη 


  1. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων, για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λεωφορείων, Τροχαίου Υλικού και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε στην Κεντρική Ελλάδα.
  2. Έγκριση διενέργειας  ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων  για την ανάδειξη αναδόχου εκτύπωσης  τίτλων μεταφοράς επιβατών RCT2 (Υποδείγματος   4581 ) που θα χρησιμοποιήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
  3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη  αναδόχου για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την βελτίωση των Δικτυακών Υποδομών και τη δημιουργία υποδομής Λήψης Αντιγράφων Ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
  4. Εξώδικη επίλυση διαφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με την ελβετική εταιρεία ΑΑΕ (αγωγή ΑΑΕ Αhaus Alstatter Eisenbahn AG κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, από 13.2.2015, με αρ. κατάθ. δικογράφου 467/2015) – Εξουσιοδότηση Διευθύνοντος Συμβούλου. 
  5. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 
  6. Έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης επί αγωγής εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σχετικά με τη μείωση πέραν του 25% των αποδοχών των εργαζομένων στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4024/2011 και του ν. 4093/2012. (κατόπιν αιτήματος των μελών του Δ.Σ. κ. Β. Λιαροκάπη και κ. Β. Ζαβογιάννη).


   Για την ακρίβεια,                                         
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου