Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Σιδηροδρομική άδεια χέρι με χέρι;

Ένα ενδιαφέρον άρθρο που διαβάσαμε στο mononews.gr κ  αναφέρετε στο παρασκήνιο γύρω απο την χορήγηση σιδηροδρομικών αδειών σε ιδιωτικές εταιρείες.  Διαβάζουμε : 
Επειδή αποκτήσαμε εσχάτως μια ειδίκευση στα σιδηροδρομικά, σας μεταφέρουμε την ιστορία με τη μία από τις δύο άδειες που έχει δώσει η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων σε ιδιώτες ώστε να
πραγματοποιούν εμπορευματικές μεταφορές. Μαθαίνουμε πως η εταιρεία που πήρε την άδεια έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα.


Οι ανταγωνιστές της εντόπισαν πως μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΣ που χορήγησε την άδεια ήταν η σύζυγος ενός ανώτατου στελέχους της εταιρείας! Κάποιοι θεωρούν πως πρόκειται για καραμπινάτη σύγκρουση συμφερόντων. Αλλά και η δεύτερη εταιρεία που πήρε άδεια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα.

Όπως και η πρώτη βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά, ενώ και εκεί έχει τακτοποιηθεί συγγενής πρώην στελέχους του ομίλου ΟΣΕ. Υπήρχε και ένα πρώην ανώτατο στέλεχος το οποίο μαθαίνουμε πως αποχώρησε.

Δικό μας σχόλιο
** Κατά τα άλλα κάποιες εταιρείες εμφανίζονται έτοιμες να τρέξουν στο δίκτυο εδώ και 2 χρόνια.
Θεωρούμε πως  το Υπουργείο Μεταφορών θα πρέπει να εξετάσει αν ευσταθεί το θέμα.

Εμείς το διαβάσαμε ΕΔΩ (www.mononews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου