Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Απαγορεύεται ρητά η παλινδρόμηση άνευ πλοηγού


Με έγγραφη απάντηση του στην χτεσινή επιστολή του Σωματείου μας για το θέμα του πλοηγού στο Ρέντη, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθηγητής κ. Τσαλίδης τονίζει ότι
απαγορεύεται ρητά η παλινδρόμηση αμαξοστοιχίας άνευ πλοηγού,καλεί την ΠΕΠΕ να ασκήσει πιέσεις για την κατασκευή της γέφυρας στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ (η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει στείλει επιστολή ήδη τονίζει) και ζητά να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες ασφαλείας εντός των σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων,ενώ τονίζει ότι αν χρειάζεται επανεκπαίδευση του προσωπικού για την εργασία εντός των εγκαταστάσεων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ άμεσα θα την πραγματοποιήσει.

Ο κ Τσαλίδης, τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση είναι στο πλευρό του Σωματείου μας για ότι θεωρεί αναγκαίο για την ασφάλεια των εργαζομένων.
Διαβάστε την επιστολή του κ. Τσαλίδη (κλικ στην πρώτη και δεύτερη εικόνα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου