Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Επιστολή Σ.Σ. Λαρισαϊκός για πεζογέφυρα ΑΙΡ

Επιστολή του Λαρισαικού στις Διοικήσεις ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ Διαβάζουμε : 
Κύριοι,
  Με το γράμμα που σας είχαμε στείλει στις 6/6/2017 σας ενημερώναμε για την αντίθεση μας να αποκοπεί το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ από τον σταθμό του Αγ. Ιωάννη Ρέντη με την πτώση  της γέφυρας  που ένωνε τους
δύο εργασιακούς χώρους.
     Είκοσι περίπου μέρες από την πτώση της γέφυρας και δεν έχετε ακόμα αποστείλει    υπηρεσιακό έγγραφο που θα υποδεικνύει  στους εργαζόμενους από ποιά ασφαλή δίοδο θα μετακινούνται από το μηχανοστάσιο στον σταθμό και αντίθετα. 
     Σας ενημερώνουμε ότι εκτός τους συναδέλφους, μετακινούνται στον χώρο  και εργαζόμενοι όπως της φύλαξης και του καθαρισμού αλλά και συμβασιούχοι της ΕΕΣΣΤΥ και ο χώρος του Αγ. Ιωάννη Ρέντη είναι χώρος ελιγμών. 
     Σας ενημερώνουμε ότι με την πτώση της γέφυρας έχει καταργηθεί και ο φωτισμός στο μεγαλύτερο τμήμα του σταθμού έτσι τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες πραγματοποιούνται ελιγμοί το σκοτάδι.   
     Σας αναφέρουμε τα παραπάνω γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος με σοβαρές  σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές για το τροχαίο υλικό. 
     Παρακαλούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Κλειδόπουλο που είναι εργαζόμενος στο μηχανοστάσιο και βρίσκεται ψηλά στην υπηρεσιακή ιεραρχία του χώρου  να μεριμνήσει για την ασφαλή μετακίνηση των συναδέλφων της ΕΕΣΣΤΥ.
          

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ.ΤΣΙΚΑΛΑΚΗΣ                                     ΒΑΣ. ΒΕΛΑΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου