Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Προαστιακού Πατρών - Κατέβηκαν άρον άρον στη Γούναρη ελέω έλλειψης κλιματισμού!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ
Άλλοτε προβλήματα στα δρομολόγια, άλλοτε ακυρώσεις δίχως να ειδοποιηθούν και άλλοτε δρομολόγια με κλειστά παράθυρα και δίχως κλιματισμό.
Κάτι τέτοιο συνέβη και χτες
 όπως κατήγγειλαν στο tempo24, επιβάτες που χρησιμοποίησαν τον Προαστιακό Πατρών.

Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο κλιματισμός ήταν κλειστός για μία ακόμη φορά και εφόσον τα παράθυρα δεν ανοίγουν, οι επιβάτες στην κυριολεξία δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα.

Μάλιστα τους είχαν ενημερώσει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξουν συρμό για να πάνε από τον κεντρικό σταθμό στον σταθμό του Αγίου Ανδρέα.

Τελικά, ο συρμός σταμάτησε στα μισά... στο ύψος της οδού Γούναρη και οι επιβάτες κατέβηκαν γιατί δεν άντεχαν άλλο τη ζέστη που ήταν αφόρητη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση πολιτών, ζητώντας να δοθεί άμεση λύση.
www. tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου