Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Να επεκταθεί το τοπικό μέχρι Λιόσια- Να ανακοινωθούν άμεσα τα δρομολόγια


Πολλά μηνύματα διαμαρτυρίας απο επιβάτες του Προαστιακού Αθήνας έχουν έρθει στο στέκι τις τελευταίες 2 μέρες καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αν και τα νέα δρομολόγια ξεκινούν την Κυριακή, δεν έχει ακόμα ενημερώσει για
τις νέες ώρες αναχώρησης και άφιξης στους σταθμούς.

Επίσης, πολλοί επιβάτες επικοινώνησαν μαζί μας διαμαρτυρόμενοι για το θέμα του σταθμού Λιοσσίων όπου πλέον η Προαστιακή συγκοινωνία περιορίζεται σε 1 δρομολόγιο την ώρα, απο 3 που υπήρχαν μέχρι σήμερα και αυτό με προορισμό την Αθήνα.
Οι πολίτες της Δυτικής Αττικής διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν την επέκταση του τοπικού δρομολογίου μέχρι τα Λιόσια (αντί για ΣΚΑ) και φυσικά την άμεση δρομολόγηση και δεύτερου τοπικού.
Θεωρούμε ότι το αίτημα είναι απόλυτα δίκαιο και εφικτό τεχνικά στην υλοποίηση του.
Αναμένουμε τις απαντήσεις απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία πρέπει άμεσα να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τις νέες ώρες άφιξεις και αναχώρησης των δρομολογίων.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Όπως λειτουργεί το ΣΚΑ και με την έλλειψη προσωπικού, επέκταση ως Λιόσια είναι ανέφικτη. Αλλά και με τι προσωπικό να γίνουν τα άλλα μισά δρομολόγια του ΣΚΑ και της Χαλκίδας; Τα πρωινά και βραδινά του Αεροδρομίου; Και από Σεπτέμβριο φεύγουν μερικοί ακόμα συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή