Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Υψηλοί δείκτες ποιότητας υπηρεσιών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το 2020

 
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για ακόμη μια χρονιά έλαβε πιστοποίηση από την TUV Nord, για τις υπηρεσίες που παρέχει, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στον στόχο της, που είναι να μετατρέψει το ταξίδι με τραίνο σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει εγκαταστήσει και υλοποιεί ένα πλήρες σύστημα ελέγχου ποιότητας των επιβατικών υπηρεσιών σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13816:2002 «μεταφορές – εφοδιαστική και υπηρεσίες – μαζική μεταφορά κοινού – ορισμός της ποιότητας των υπηρεσιών, αντικειμενικοί σκοποί και μετρήσεις». Η υλοποίηση αυτού του συστήματος ελέγχεται και πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης TUV Nord, από το 2013 για τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη με Intercity, και από το 2017 για το σύνολο του δικτύου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει οργανώσει και παρακολουθεί μια σειρά Δεικτών Ποιότητας ώστε να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της, βασισμένη σε τριμηνιαίες έρευνες ικανοποίησης επιβατών και τριμηνιαίες αξιολογήσεις με χρήση μυστικών επιβατών, που γίνονται από ανεξάρτητη εξειδικευμένη εταιρεία ερευνών.

Ενδεικτικά, το τελευταίο τρίμηνο του 2020 οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. βαθμολογώντας το ταξίδι τους:

δηλώνουν σε ποσοστό 83,98% πως είναι απόλυτα ή παρά πολύ ικανοποιημένοι (67,50% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019)

αξιολογούν από πολύ καλά έως και άριστα την ασφάλεια που εισπράττουν στο ταξίδι τους σε ποσοστό 83,27% (62,90% το 2019)

αξιολογούν από πολύ καλά έως και άριστα τη συνέπεια των δρομολογίων σε ποσοστό 77,03% (66,43% το 2019), παρότι κάποια τμήματα του δικτύου παραμένουν χωρίς ηλεκτροκίνηση

αξιολογούν από πολύ καλά έως και άριστα την καθαριότητα των τραίνων σε ποσοστό 77,33% (58,55% το 2019).

Αντίστοιχη βελτίωση παρουσιάζεται σε όλους τους Δείκτες Ποιότητας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Η Διοίκηση της εταιρείας και οι εργαζόμενοι ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο ταξίδι με τραίνο όλα αυτά τα χρόνια. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. δεσμεύεται πως θα ανεβάζει τον πήχη των στόχων της όλο και πιο ψηλά, ώστε να παρέχει τις βέλτιστες υπηρεσίες.

www.athenstransport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου