Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Στο μηχανοστάσιο του ΜΑΙ ο κ. Τσαλίδης την Πρωτοχρονιά

Με ειδήσεις απο την υπογραφή της ΣΣΕ
 Τις εγκαταστάσεις του μηχανοστασίου ΜΑΙ επισκέφθηκε την Πρωτοχρονιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στην τεχνική βάση.
 Μια κίνηση με νόημα απο τον κ. Τσαλίδη που σχολιάστηκε θετικά. 
Το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς ολοκληρώνεται η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της τεχνικής βάσης στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται εντός του Ιανουαρίου η έλευση των πρώτων νέων τρένων ενώ η εταιρεία θα εξετάσει αν θα μετεγκατασθεί ή αν θα παραμείνει η βαριά συντήρηση στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Πειραιά. 

Ο κ. Τσαλίδης τις επόμενες ημέρες θα έχει συναντήσεις και με την Επιτροπή "Ελλάδα 2021" που έχει δημιουργηθεί  για τον εορτασμό των 200 χρόνων απο την Ελληνική Επανάσταση καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις αυτές. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου