Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επίθεση σε συνάδελφο στην ΣΤΑΣΥ

Μόνο οργή μας προκαλεί η απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος της ΣΤΑΣΥ. Οργή που μας έφερε στην μνήμη την επίθεση που δέχτηκε, για τον ίδιο λόγο, συνάδελφος από το προσωπικό
αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην περιοχή της Βέροιας, γιατί πολύ απλά και οι δύο συνάδελφοι εκτελούσαν τα καθήκοντα τους. 


Επιθέσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας, και κέντρισαν το ενδιαφέρον των πολιτών, αλλά που δυστυχώς δεν είναι οι μόνες, καθώς είναι πολύ συχνά τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας στους χώρους εργασίας μας.


Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συνάδελφο που δέχτηκε την άνανδρη επίθεση. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε οι αρχές να ταυτοποιήσουν σύντομα τους δράστες και να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.


Περιμένουμε απο όλους τους αρμόδιους φορείς σε συνεργασία με τα σωματεία των εργαζόμενων στα Μ.Μ.Μ., να προχωρήσουν σε μέτρα που θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στους συναδέλφους της εξωτερικής εργασίας, αλλά και ασφαλείς μετακινήσεις για το επιβατικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου