Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Στο Dubai δεν κολλάει, στην Δραπετσώνα και στην Κυψέλη κολυμπάει

 Πραγματική οργή προκαλεί το νέο lock down που ανακοίνωσε χτες ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Ελληνική Κοινωνία. Όχι μόνο γιατί για άλλη μια φορά τα μηνύματα που στέλνει η Κυβέρνηση είναι

αμφίσημα, αλλά κυρίως γιατί αυτές τις γιορτές οι κάτοικοι αυτής της χώρας είδαν την πραγματική διαφορά στον τρόπο αντιμετώπισης τους απο το Κράτος, ανάλογα με την κοινωνική τους θέση. 

Πριν τις γιορτές η Κυβέρνηση στοχοποίησε τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας (που κατοικούνται απο εργάτες) για την μετάδοση του COVID. Πριν μερικές εβδομάδες είχε στοχοποιήσει τους νέους ανθρώπους. Λίγο νωρίτερα μας είχαν πεί ότι για όλα είμαστε υπεύθυνοι εμείς, όχι αυτοί.

Μετά κυκλοφόρησαν σποτ απο γνωστούς Έλληνες  που μας ζητούσαν να μείνουμε σπίτι.

Μετά τους είδαμε να γλεντάνε στο Dubai και απορήσαμε. 

Και την Πρωτοχρονιά που όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε με δικούς μας ανθρώπους,  βλέπανε στα συστημικά ΜΜΕ γλέντια με δεκάδες κόσμου να χορεύουν και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

Και μετά ήρθε το νέο lock down. Τώρα πάλι εμείς θα φταίμε, θα το ακούσουμε σε λίγο.

Ένα ποστάρισμα στα social media τις τελευταίες ώρες τα λέει όλα >

Όταν πήγε 45 χιλιόμετρα μακριά το.... βασιλικό ζεύγος στην Πάρνηθα και φώναζε ο κόσμος, μας είπαν ότι είναι νόμιμο και ότι όποιος θέλει μπορεί να πάρει τα βουνά. 

Όταν πήγαν οι διάσημοι στο Ντουμπάι να αλλάξουν χρόνο, μας είπαν επίσης ότι είναι νόμιμο, αρκεί να κάτσεις 3 ολόκληρες μέρες καραντίνα όταν γυρίσεις. 

Όταν πήγε η καρκινοπαθης να κάνει χημειοθεραπεία από τη Βέροια στην Θεσσαλονίκη ήταν παράνομο και της έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο.’

Via Eleftheria Meto

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέσα ατομικής προστασίας. Ο COVID είναι ακόμα εδώ όπως και αυτοί που μας Κυβερνάνε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου