Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι (απεργίες)

 


Λένε ότι οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από τα ψέμματα. Αυτό μάλλον έχει ως Ευαγγέλιο ο γραφικός εκπρόσωπος τύπου των ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ -ΔΕΣΚ , ο οποίος έχοντας ψάξει όλες τις ανακοινώσεις της ΠΕΠΕ ανακάλυψε αυτήν για την απεργία  στις 25/6/2020 που συμμετείχε κανονικά η ΠΕΠΕ κάνοντας γνωστές τις θέσεις της  και δήλωνε πως ΔΕΝ θα συμμετέχει σε άλλες κινητοποιήσεις της Π.Ο.Σ. όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για την νέα ΣΣΕ. 

Τα γεγονότα είναι 2 

Έκτοτε η ΠΟΣ δεν προκήρυξε καμία απεργία. Καμία ανακοίνωση μη συμμετοχής του Σωματείου μες σε απεργία δεν υπάρχει που μάλιστα να έχει χρησιμοποιηθεί στα δικαστήρια σε βαρος της ΠΟΣ. 

Και φυσικά για την συγκεκριμένη απεργία που η ΠΕΠΕ συμμετείχε κανονικά , είχαν δηλώσει ότι αναστέλουν την συμμετοχής τους από την προηγούμενη μέρα 3 Σωματεία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών επειδή η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ τους είχε καλέσει για συζητήσεις για την νέα ΣΣΕ.(που ακόμα δεν έχει υπογράφει .....!).


Τα γεγονότα όντως λοιπόν είναι αποκαλυπτικά ! 

Το στέκι της έλξης -Το blog των Μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου