Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Μεγάλη συμμετοχή στην διαδικτυακή ενημέρωση της Π.Ε.Π.Ε.

Με μεγάλη συμμετοχή μηχανοδηγών -80 και πλέον συνάδελφοι συμμετείχαν-  πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ενημέρωση του Σωματείου των μηχανοδηγών για την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων απαντήθηκαν ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε στην δημοσιοποίηση των πρακτικών απο τις συναντήσεις για την διαπραγμάτευση της ΣΣΕ
Πρακτικά που είχαν την ευκαιρία να δούν όλοι οι μηχανοδηγοί που συμμετείχαν στην ενημέρωση.

Συνάδελφοι έθεσαν το ζήτημα για να πραγματοποιούνται συχνότερα αυτές οι ενημερώσεις κάτι που θα εξετάσει το Σωματείο μας το επόμενο διάστημα για να συζητώνται όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα απαντήσεων απο το Σωματείο των Μηχανοδηγών, απαντήσεων που θα δοθούν σε όλους τους αρμόδιους φορείς για όσους προσέβαλαν την Π.Ε.Π.Ε. με γραπτές τους ανακοινώσεις διαδίνοντας ανακρίβειες στους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και συκοφαντώντας τους μηχανοδηγούς σε Πολιτικά κόμματα, Εργατικά Κέντρα και την ΓΣΕΕ για μια Σ.Σ.Ε. που δίνει αυξήσεις μέσα στην πανδημία.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου