Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

2 καλοί συνάδελφοι και άριστοι μηχανοδηγοί συνταξιοδοτήθηκαν

2 καλοί συνάδελφοι με μεγάλη προσφορά στα κοινά της έλξης (και όχι μόνο) συνταξιοδοτήθηκαν σήμερα. 

Ο λόγος  για τον

Αντώνη Παρασκευόπουλο μηχανοδηγό απο την Πάτρα που διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Σώματος των Αντιπροσώπων του Σωματείου μας και τον Γιώργο Σαββίδη που διετέλεσε μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος του ΤΑΝΠΣΕΥ με προσφορά σε όλους τους σιδηροδρομικούς στην Βόρεια (και όχι μόνο) Ελλάδα! 


Ο συνάδελφος Παρασκευόπουλος στο μήνυμα του αναφέρει : 

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι 37!!! χρόνια στα χειριστήρια σήμερα 29/4 έφτασα στον τελικό σταθμό.

Ένα ταξίδι που μέσα σε αυτό έζησα τά περισσότερα χρόνια της ζωής μου μέχρι σήμερα.

Ένα ταξίδι γεμάτο από ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές.

Μέσα από αυτό το ανεπανάληπτο ταξίδι που και πάλι θα το ξανά έκανα έκανα φίλους και μια θαυμάσια οικογένεια.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί, σας εύχομαι να έχετε καλά ταξίδια και πάνω απ'όλα υγεία.

Θα είστε πάντα η δεύτερη οικογένεια μου.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Ο  συνάδελφος Σαββίδης  εύχεται σε όλους τους σιδηροδρομικούς  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία, καλά και ασφαλή ταξίδια ευχαριστώντας για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. 40 χρόνια γεμάτα πλούσιες εμπειρίες και καλές αλλά και δύσκολες στιγμές! 


Εμείς ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για την προσφορά τους στον κλάδο και στα κοινά που ήταν πάντα ανιδιοτελής και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής τους! 

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τους συναντάμε στα τρένα και σε εκδηλώσεις του κλάδου μας. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Να ευχαριστήσω απο καρδιάς τους 2 συναδέλφους και φίλους μου.
    Με τον Αντώνη συναντηθήκαμε το 2012 όταν όπως λέει ο θυμόσοφος λαός "τα πάντα έσκιαζε η φοβέρα και πλάκωνε η σκλαβιά". Και οι δυο δεν θα ξεχάσουμε εκείνο το βράδυ του 2012, που ο αόρατος υπηρεσιακός μηχανισμός κατέβηκε στην Πάτρα και μέσα σε καφετέρια έδινε ψηφοδέλτια σε συναδέλφους απειλώντας όσους μας στηρίξουν με μεταθέσεις. Άντεξε και αντέξαμε. Με τον Πέτρο, τον Μένιο, τον Θύμιο, τον Δήμο, τον Δημήτρη, τον Άγγελο, τον Χρήστο. Σήμερα όλοι καταλαβαίνουμε πόση σημασία είχε η στάση μας εκείνη την περίοδο.
    Με τον Γιώργο ενώσαμε δυνάμεις για την τελική ανατροπή το 2015 που άνοιξε δρόμο για να αλλάξει σελίδα ο κλάδος και το Σωματείο μας, μετά απο 5 πολύ δύσκολα χρόνια που είχε θιγεί η αξιοπρέπεια μας. Δραστήριος και πάντα με άποψη συγκροτημένη και ξεκάθαρη βοήθησε τα μέγιστα στην συγκρότηση της ΣυνΕξέλιξης και στην ανατροπή του 2015.

    Είναι βέβαιο ότι θα βρισκόμαστε και θα τα λέμε. Μας ενώνουν οι αγωνίες για ένα καλύτερο μέλλον για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς.
    Οι φίλοι άλλωστε, ποτέ δεν χάνονται!

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή