Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΣΦΣ : Στις 19 Ιανουαρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου» καλεί τα μέλη του σωματείου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.30


Στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σωματείου, επί της οδού Σιδηροδρόμων 1 των Αθηνών (πρώην Σταθμός Πελοποννήσου στο νέο κτίριο), με θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων:


1) Οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2020-2021 συνοδευόμενα από έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση αυτών και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

2) Οικονομικός προϋπολογισμός της επόμενης οικονομικής χρήσης (2022) και έγκριση αυτού.

3) Διατύπωση από τα συμμετέχοντα μέλη μη δεσμευτικών προτάσεων προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τις οποίες αυτό θα επεξεργαστεί ή θα αποδεχθεί κατά την κρίση του.

Μετά το πέρας της ημερησίας διάταξης θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, η οποία θα διενεργήσει τις προβλεπόμενες από το καταστατικό Αρχαιρεσίες προς ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Συνέλευση αυτή είναι η πρώτη. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της υπό του καταστατικού απαιτούμενης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 την ίδια ώρα, οπότε θα υφίσταται απαρτία όσα μέλη ταμειακώς εντάξει και αν παρίστανται.

Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν μόνο μέλη του σωματείου ταμειακώς εν τάξει.

Υποψηφιότητα, τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να θέσουν μόνο μέλη ταμειακώς εντάξει των οποίων η αίτηση εγγραφής στο σωματείο υπεβλήθη τουλάχιστον προ 180 ημερών πριν την συνέλευση και εφ' όσον υποβάλλουν σχετική αίτηση στον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, εκτός και αν οι υποβληθείσες υποψηφιότητες είναι λιγότερες από 6 για το Διοικητικό Συμβούλιο και 4 για την Εξελεγκτική Επιτροπή, οπότε μπορούν να υποβληθούν νέες υποψηφιότητες μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.

Αθήνα 8 Δεκέμβριου 2021


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Φ.Σ.

Πέτρος Ράλλης


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μόνον εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα ισχύοντα βάσει νόμου ή Διαταγμάτων τυχόν περιοριστικά μέτρα λόγω Covid-19.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου