Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

H ΠΟΣ ζήτησε συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Χατζηδάκη

 Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε να ορίσετε άμεσα συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού το σοβαρό ζήτημα

που έχει προκύψει και αφορά την ενοποίηση των Ταμείων ΤΑΠΟΤΕ (με την Κατάργηση Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρώην Φορέων Κ.Α.). 

Ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκρισή σας, είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση για τον καθορισμό της συνάντησης.

Η πραγματοποιηθείσα συνάντηση, θα γίνει με φυσική παρουσία (βάση όσων ορίζουν τα πρωτόκολλα για τον covid19). Οι συνάδελφοι του Προεδρείου της Π.Ο.Σ. που δεν θα μπορούν – λόγω της κατάστασης να παραστούν – θα συνδεθούν μέσω τηλεδιάσκεψης (zoom).       Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΤΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου