Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση απο ΠΕΠΕ

Απο το newsletter του Σωματείου των μηχανοδηγών.
Συνάδελφοι συναδέλφισες

Πιστώθηκαν χτες απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  οι επιπλέον αμοιβές  στις κάρτες e ticket για τον μήνα Νοέμβριο (συμφωνία Ιουλίου 2021) ενώ βάση της ίδιας συμφωνίας με την μισθοδοσία Νοεμβρίου καταβλήθηκαν  αναδρομικά και για τον Οκτώβρη τα έξοδα
διαμονής (200 Ε/μηνά) στους συναδέλφους που φοιτούν στο ΚΕΚ ΟΣΕ και έχουν τόπο μόνιμης κατοικίας εκτός λεκανοπεδίου Αττικής. 

Τις ημέρες αυτές ολοκληρώνονται οι πιστοποιήσεις των συναδέλφων στην Βόρεια Ελλάδα (πιστοποιητικά τύπου Β-σειρά 2019) όπως και των συναδέλφων που ήρθαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είτε απο το εξωτερικό είτε απο άλλες εταιρείες , όπως και αυτές των συναδέλφων στην Pearl. 

Παράλληλα έχει συμφωνηθεί με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  η καταβολή των  υπολειπόμενων αμοιβών για τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εξεταστές και για τις μαθητείες που έχουν λάβει χώρα απο το 2018 και μέχρι σήμερα. Ο τρόπος και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν απο το Σωματείο μας τις επόμενες ημέρες. 

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου