Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ για δρομολόγια Φλώρινας

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω αδυναμίας εκτέλεσης κινήσεων ελιγμών στο Σ.Σ. Φλώρινας, τροποποιούνται τα

δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Φλώρινα – Θεσσαλονίκη ως εξής:


Οι αμαξοστοιχίες 82, 83, 86, 85 δεν επηρεάζονται και προστίθενται επιπλέον οι αμαξοστοιχίες 3741 και 3742, με ενδιάμεσες σταθμεύσεις τους σταθμούς Σ.Σ Πλατύ, Σ.Σ Αλεξάνδρεια, Σ.Σ Βέροια και Σ.Σ Έδεσσας.

Η αμαξοστοιχία 3742 θα αναχωρεί από την Φλώρινα στις 22:10 και η αμαξοστοιχία 3741 θα αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη στις 04:10 αντίστοιχα.

Διευκρινίζεται ότι, η επαναφορά των δρομολογίων στο προηγούμενο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της στελέχωσης του σταθμού με το απαραίτητο προσωπικό ελιγμών του Ο.Σ.Ε.

www.trainose.gr 

1 σχόλιο:

  1. Τι ξεφτίλα πια για το σιδηρόδρομο η συνεχής έκπτωση υπηρεσιών λόγω της έλλειψης προσωπικού του ΟΣΕ! Δεν υπάρχουν Σταθμάρχες, δεν υπάρχουν Κλειδούχοι, κλείνουν οι Σταθμοί, η τηλεδιοίκηση-σηματοδότηση όπου υπήρχε δεν λειτουργεί, τι δρομολόγια να γίνουν; Τώρα δηλαδή, επειδή δεν θα υπάρχει προσωπικό ελιγμών στη Φλώρινα, η Αυτοκινητάμαξα θα επιστρέφει ...στη Θεσσαλονίκη!!! Εκεί δίπλα δηλαδή!!! Αυτά τα δρομολόγια θα θεωρηθούν κανονικά; Θα είναι και ΥΓΟΣ; Η (ανύπαρκτη) πληρότητά τους θα προσμετρηθεί και θα καταστήσει τη γραμμή προς κατάργηση όπως τα κενά δρομολόγια Ναυπλίου-Τρίπολης και τανάπαλιν το 2009; 100% πληρότητα στα υπόλοιπα να υπάρξει με δύο μηδενικής πληρότητας, ο Μ.Ο. θα δείχνει κατάργηση.
    Μπράβο στον Υπουργό Μεταφορών που δεν απαντάει σε υπόδικους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή