Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης / «Αν επιδοτήσουμε τα rapid test θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα έχουμε νέα μνημόνια»

Η δικαιολογία που έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης για το λόγο που ούτε καν υπάρχει σκέψη για επιδότηση των rapid test άφησε ενεούς τους τηλεθεατές. Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεδίπλωσε μια, τουλάχιστον, περίεργη δικαιολογία για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ζητά να κάνουν rapid test ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι από την τσέπη τους και δίνει δωρεάν μόνο self test, τα οποία επιστήμονες θεωρούν αναξιόπιστα.

Μιλώντας στο Mega και απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το κόστος των rapid test και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα δίνει δωρεάν αλλά ούτε καν τα επιδοτεί, άφησε ενεούς τους τηλεθεατές λέγοντας ότι «εάν επιδοτήσουμε rapid test για όλο τον πληθυσμό θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνημόνια. Αυτό θέλετε;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα σε δυο φάσεις και συγκεκριμένα μέτρα από τις 27 Δεκεμβρίου και νέο πακέτο από τις 3 Ιανουαρίου που θα αφορά στα εμπορικά καταστήματα και την εστίαση.

Ο προσανατολισμός είναι, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης είναι να μειωθεί η κινητικότητα των πολιτών με τις πληροφορίες να αναφέρουν περιορισμό στο ωράριο των καταστημάτων τόσο των εμπορικών όσο και της εστίασης αλλά και στον αριθμό των πελατών που θα μπορούν να εισέρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου