Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Οι Ρουμάνοι της GFR ξεκινούν εμπορευματικά δρομολόγια στην Ελλάδα στις αρχές του 2022

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι Ρουμάνοι της GRUP FEROVIAR ROMAN (GFR) για να ξεκινήσουν εμπορευματικά σιδηροδρομικά δρομολόγια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr, η GFR απέκτησε 2 μηχανοδηγούς από ανταγωνίστρια εταιρεία και, έπειτα από την σχετική έγκριση από την ΡΑΣ της χρησιμοποίησης 2 μηχανών που κυκλοφορούσαν στη Ρουμανία, προσανατολίζεται στη διεξαγωγή των πρώτων δρομολογίων στις αρχές του 2022.

Τα δρομολόγια που θα διεξάγει η εταιρεία θα είναι από τη Θεσσαλονίκη προς τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, η GFR πρόκειται να αποκτήσει προσεχώς κι άλλους μηχανοδηγούς, αλλά και μηχανές από τη ΓΑΙΑΟΣΕ.

Σημειώνεται ότι η ελληνική GFR ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2018 και, όπως όλα δείχνουν, έπειτα από 4 χρόνια, θα καταφέρει να δραστηριοποιηθεί στην εγχώρια αγορά.

Η εταιρεία ανήκει στον Όμιλο GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), ο οποίος αποτελεί τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό όμιλο στη Ρουμανία.

Πλέον, με την είσοδο της GFR ενισχύεται περαιτέρω ο ανταγωνισμός στις εμπορευματικές μεταφορές, αφού με δικές τους μηχανές έλξης δραστηριοποιούνται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η RCLG, με την αγορά να αναμένει και τις επόμενες κινήσεις της PEARL.

Φώτης Φωτεινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου