Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας ο Νίκος Παππάς

Επίσκεψη στον σιδηροδρομικό σταθμό Νάουσας έκανε ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη. Η δήλωση του >
 Στον σιδηροδρομικό σταθμό Νάουσας. Έναν σταθμό εγκαταλελειμμένο, ο οποίος σπανίως βλέπει πλέον
δρομολόγια.

Είναι ένα κομμάτι του παζλ της εγκατάλειψης των Υποδομών, το οποίο συμπληρώνεται από έναν δρόμο «τυφλό» και προς τα βόρεια και προς τα νότια και υπεσχημένες επενδύσεις στα 3-5 Πηγάδια, για τις οποίες δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως.

Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Οι νομοί που επισκεπτόμαστε μπορούν να γίνουν πολύ κρίσιμοι για την ανάπτυξή της, με την προϋπόθεση όμως να υπάρχει μία κυβέρνηση με όραμα και σχέδιο για τον ρόλο της χώρας στην περιοχή και για τις δυνατότητες ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου